Over mij

Geboren op 17 augustus 1966 op het ruige en mystieke eiland Papua Nieuw Guinea. Gewoond in Nederland, Amerika, Zwitserland en Curacao. Sinds 1992 samen met Marc. We trouwden in 1999.

Met mijn talent voor organisatie, communicatie en ondernemingskracht werkte ik ruim 25 jaar succesvol in het zakenleven, o.a. voor een groot internationaal advocatenkantoor. Een glamoureus leven met geld te over en tijd te kort. Mijn masculine energie kwam volledig tot zijn recht; helder, doortastend, daadkrachtig en to the point.

Mijn feminine energie kwam pas later tot ontwikkeling nadat we in 2006 onze drie Braziliaanse kinderen adopteerden. Ik stopte met werken en we verhuisden naar Curacao om – uit onze comfort zone – met z’n vijven een gelijke start te creëren. Mijn hart en hoofd verwisselde (noodgedwongen ;-)) van plaats en mijn intuïtie nam het roer over. Ik herontdekte mijn talent voor overgave, geduld, compassie en onvoorwaardelijke liefde. Stuk voor stuk essentiële bouwstenen.

Mijn werkbehoefte en mogelijkheden waren in de vijf jaar dat we op Curacao woonden beperkt en dat gaf me de gelegenheid mijn – altijd al aanwezige – interesse in spiritualiteit / bewustzijn / energie volop de ruimte te geven. Al met al een periode van vele spirituele realisaties en integraties.

Terug in Amsterdam in 2010 dacht ik mijn oude drukke baan te kunnen combineren met moederschap. Maar ik was veranderd en liep vast met een burn-out in 2012 als gevolg. Met mijn gedachtes en meningen over hoe een perfecte moeder, arbeidskracht en echtgenote te zijn had ik mijn eigen hokje gebouwd. Te klein, te strak, ik kon geen adem meer halen. Voor spiritualiteit was geen ruimte. Het contact met mijn kern voelde verloren.

Dankzij Reiki kreeg ik weer toegang tot mijn innerlijke kern & kracht. Ik ontsteeg mijn denken en ervoer een andere bewustzijnsdimensie. Vanuit deze nieuwe bewustzijnsdimensie kwam ik in contact met Bentinho Massaro. Mijn favoriete spirituele leraar die ik gebruikt heb als mijn finale ‘activator’. Mijn missie werd helder en de daarbij behorende persoonlijke calling: People Lighting Up. Vanuit deze calling vloeit mijn mijn leven nu als vanzelf gepowered door mijn hoogste intuïtie.

Met behulp van dagelijkse meditaties onderhoud ik de onvoorwaardelijke liefdes-connectie met mijzelf en is deze staat van liefde en vrede in mij nu vast verankerd en altijd toegankelijk.

Met het hoogste respect voor jouw pad en tempo zet ik graag mijn intuïtie, kennis en ervaring in om jou te helpen herontdekken wie of wat je werkelijk bent en waarom je hier gekomen bent en hoe je vanuit je ware zelf je leven moeiteloos kunt laten stromen.

XM

Marcelle radiating

Marcelle Wijnand

Trefwoorden: #BeYou #NoMoreExcuses #LiveYourDreams #TheOnlyWayIsUp #ItIsDone

Social Media

Relevante opleidingen

Nederlof Instituut te Amsterdam: Reiki opleiding volgens de methode van Mikao Usui (Usui Shiki Ryoho). Na afronding van Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Practitioner, ben ik opgeleid en geïnitieerd tot Reiki Master door Reiki Master Sunny Nederlof.
Akademie voor massage en beweging: opleiding holistische ontspanningsmassage.
Trinfinity Academy: online opleiding voor zelfrealisatie en empowerment door Bentinho Massaro.
BentinhoMasasaro.TV: pure en ongeëvenaarde instructies voor vrijheid.

Lidmaatschappen

Lid van Reiki Ryoho
Lid van Reiki Alliance

Inspirators

Bentinho Massaro
Nassim Haramein
Eckhart Tolle
Rumi