Reiki 1 cursus op 11 en 12 maart 2016

Reiki 1 cursus op 11 en 12 maart 2016
Neem je heling en spirituele ontwikkeling in eigen handen
 
Na het volgen van een Reiki 1 cursus kun je jezelf en anderen met Reiki behandelen waardoor een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt.
 
Tijdens de cursus leer je wat Reiki is, over haar geschiedenis en wat het voor je kan doen. Je leert de basisposities om jezelf en anderen te behandelen. Met je mede-cursisten oefen je het geven van behandelingen en ontvang je behandelingen. Je ontvangt de Reiki beginselen (richtlijnen), deze dienen ter ondersteuning en reflectie op je pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je wordt in vier keer ‘afgestemd’ op de Reiki Energie. Een ander woord is ‘geïnitieerd’. Deze initiaties worden verdeeld over vier opeenvolgende dagdelen.
 
Na het volgen van een Reiki 1 cursus heb je het vermogen Reiki te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Met een prachtig certificaat wordt je deelname afgerond.
 
Reiki kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. Na het volgen van een Reiki 1 cursus kun je na 3 maanden de Reiki 2 cursus volgen.
 
Zowel vrijdag als zaterdag starten we om 10:30 uur en eindigen we om 16:00 uur. Na afronding heb je ‘the gift of Reiki’ en het vermogen jezelf en anderen met Reiki te behandelen.
 
Kosten: EUR 185 (incl. btw and certificaat)