Reiki 1 cursus op 30 en 31 januari 2016

Reiki 1 cursus op 30 en 31 januari 2016

Een prachtig cadeau voor jezelf in het nieuwe jaar.

Na het volgen van een Reiki 1 cursus kun je jezelf en anderen met Reiki behandelen waardoor een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt.

Tijdens de cursus leer je wat Reiki is, over haar geschiedenis en wat het voor je kan doen. Je leert de basisposities om jezelf en anderen te behandelen. Met je mede-cursisten oefen je het geven van behandelingen en ontvang je behandelingen. Je ontvangt de Reiki beginselen (richtlijnen), deze dienen ter ondersteuning en reflectie op je pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je wordt in vier keer ‘afgestemd’ op de Reiki Energie. Een ander woord is ‘geïnitieerd’. Deze initiaties worden verdeeldover vier opeenvolgende dagdelen.

Na het volgen van een Reiki 1 cursus heb je het vermogen Reiki te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Met een prachtig certificaat wordt je deelname afgerond.

Reiki kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. Na het volgen van een Reiki 1 cursus kun je na 3 maanden de Reiki 2 cursus volgen.

Zowel zaterdag als zondag starten we om 10:30 uur en eindigen we om 16:00 uur. Na de afronding van het weekend heb je ‘the gift of Reiki’ en het vermogen jezelf en anderen met Reiki te behandelen.

Kosten: EUR 185 (incl. btw and certificaat).

Om je deelname definitief te maken ontvang ik graag per email (marcelle@cityoasis.nl) de volgende gegevens:
* Je voornaam en achternaam (deze zullen ook geprint worden op je certificaat)
* Volledig adres 
* Telefoon (voorkeur mobiel)

Let op! De maximale groepsgrootte is 6 personen, dus wacht niet te lang. Zodra je van mij een bevestiging per email hebt ontvangen is je plaats definitief gereserveerd. Je betaalt het gehele bedrag (EUR 185) op de ochtend van de eerste cursusdag ter plaatse (contant of pin betaling).

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, aarzel niet me te bellen of mailen.

M: 0682004745
E: marcelle@cityoasis.nl