Reiki behandeling

Reiki behandeling

Tijdens een volledige behandeling lig je (gekleed) op mijn behandeltafel en plaats ik mijn handen op verschillende posities op je lichaam. Reiki stroomt via mij naar jou en jij hoeft niets te doen.

Duur: 60-90 min.

Kosten: EUR 70

Reiki stoelbehandeling

Ideaal voor als je minder tijd hebt, er geen behandeltafel beschikbaar is en/of je liever zit dan ligt tijdens een behandeling.

Duur: 20 – 30 minuten

Kosten: EUR 45

Reiki afstandsbehandeling (20 – 30 min.)

Voorafgaand aan de afstandsbehandeling plannen we een intake (telefoon/skype). Aan het eind van de intake spreken we een behandeldatum/tijd af. Op de afgesproken datum/tijd maak ik energetisch contact. Jij hoeft niets te doen.

Duur: 20 – 30 min.

Kosten: EUR 45

Wat is het resultaat?

Reiki doet altijd wat het beste is voor jou op dit moment. De meeste mensen ervaren een enorme ontspanning, maar soms ook een flinke boost nieuwe energie, verlichting van klachten, een hernieuwde kijk op oude problemen of een betere balans. Reiki stimuleert je zelfhelend vermogen en heeft transformeert waar je het het meest nodig hebt; fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel.

Hoe vaak?

Meestal bereik je het beste effect, als je na de eerste Reiki-behandeling nog 3 à 5 behandelingen ontvangt die kort op elkaar volgen, bijvoorbeeld binnen drie weken.